Museot YouTubessa

Satakunnan Museon YouTube – kanavalta voit katsoa museon luentoja suorana ja tallenteena. Kanavalta löytyy myös muita videoita, muun muassa Lempipaikkoja Satakunnan Museossa, Rosenlew-museon Kierros Ambiente-näyttelyssä ja Luontotalo Arkin Muovin matka – videot. Satakunnan Museo YouTubessa

Saavutettavuusseloste

Kaikki Satakunnan Museon Youtube-kanavalla julkaistut videot eivät ole tekstitettyjä kohtuuttoman rasitteen perusteella. Museolla ei ole resursseja tekstittää asiantuntijaluentoja määritellyssä aikataulussa. Resursseja on käytössä vain satunnaisesti ja asiantuntijaluentojen tekstittäminen vaatii usein alan tuntemusta.

Luennot, jotka ovat useimmiten museon ulkopuolisten asiantuntijoiden pitämiä, eivät ole museon viranomaispalveluita tai keskeisiä peruspalveluita. Luentotallenteet syntyvät museon tiloissa avoimina yleisötilaisuuksina järjestettävien luentojen suorien verkkolähetysten sivutuotteena, joiden saatavuus verkossa myös jälkikäteen on lisäpalvelu.

Museo pyrkii lisäämään tekstitettyjen luentovideoiden osuutta kanavalla suunnitelmallisesti ja käyttämään resursseja tekstitystyöhön aina tilanteen salliessa.