Tonttupäivä lauantaina 9.12.

Satakunnan Museossa avautuu Tontut-näyttely perjantaina 17.11.2023. Tonttupäivää vietetään lauantaina 9.12. ja ohjelmaa on tarjolla koko päivän ajan.

Jos Tonttupäivä ei sovi kalenteriin, löytyy näyttelystä myös omatoimista touhua koko näyttelyn ajan 17.11.2023–7.1.2024. Tontut-näyttely on avoinna myös tapaninpäivänä 26.12.

Tonttupäivään ja Jouluyön tonttutohinoihin pääsee mukaan sisäänpääsymaksun hinnalla tai Museokortilla.

Tonttupäivänä:

Klo 11–18
Tonttupäivänä on aivan tonttumaista ohjelmaa koko päivän. Tule tekemään itsellesi tonttunimi, äänestämään suosikkitonttusi, etsimään karanneet tontut ja hankkimaan iloinen joulumieli!

Klo 11–14
Tonttumainen taidetyöpaja Kamarissa.

Klo 11.30–15.30
Pop-up -kirjasto Kamarissa! Porin kaupunginkirjasto on mukana tonttupäivässä ja nyt onkin hieno mahdollisuus lainata kivaa lukemista tonttutouhujen yhteydessä.

Klo 12 ja 14
Jouluyön tonttutohinat

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuu, kun pukki lähtee jakamaan lahjoja ja tontut jäävät yksin Korvatunturille? Luvassa on veikeitä höpsötyksiä, hämmästyttäviä sirkustemppuja, riemukkaita joululauluja, myös yhdessä yleisön kanssa ja liuta maukkaita jouluherkkuja. Esitys yhdistää sirkusta ja musiikkiteatteria luoden riemukkaan kokonaisuuden, joka tempaisee mukaansa niin lapset kuin aikuiset.

Teoksen toteuttaa kaksi esiintyjää monitaiteellisesta Säilättäret-ryhmästä.

Kesto noin 20 min.

Tonttutohinat menossa. Esiintyjinä Säilättäret.

Tontut-näyttelyyn voi varata opastettuja ja omatoimisia käyntejä. Tonttupäivänä ei kuitenkaan oteta ryhmävarauksia vastaan. Lue lisää ryhmävarauksista.