Satakunnan Museo suljetaan helmi-maaliskuuksi remontin takia

Satakunnan Museon Hallituskadun museorakennuksen paloilmoitinjärjestelmä uusitaan keväällä 2024. Asennustöitä tehdään museon kaikissa tiloissa, ja turvallisuussyistä yleisötilat ja näyttelyt sekä museokahvila ovat suljettuna 1.2.-1.4.2024.

Satakunnan Museossa ei järjestetä sulun aikana ryhmäopastuksia tai yleisötapahtumia. Museon asiantuntijat ovat kuitenkin tavoitettavissa normaalisti puhelimitse tai sähköpostilla.

Yleisötoiminta jatkuu sulunkin aikana vilkkaana Porin museoiden muissa toimipisteissä sekä verkossa. Luontotalo Arkissa avautuu 8.2. uusi näyttely Ainutlaatuinen Yyteri. Rosenlew-museon maanantaina 29.1. alkaneessa luentosarjassa perehdytään ydinvoiman kulttuuriperintöön ja Rakennuskulttuuritalo Toivossa jatkuvat korjausneuvontaillat.  Lisäksi helmi-maaliskuussa järjestetään etäluentoja arkeologiasta sekä laskiaisperinteestä, ja talvilomaviikoilla on tarjolla monenlaista tekemistä lapsiperheille.

Toukokuun 9:ntenä avaamme Englund-näyttelyn, jossa perehdytään mestarivalokuvaaja John Englundin kuvaamon ainutkertaisiin valokuviin ja Englundien tarinaan. Suistomaan Soittopäivät – uuden aallon harjalla jatkuu Parvi-näyttelytilassa 26.5. asti.

Porin taidemuseo on suljettuna peruskorjauksen vuoksi.

Kevään ohjelma löytyy museokohteiden Tapahtumat-sivuilta.

Lisätietoja: museonjohtaja Johanna Jakomaa, p. 044 701 1057, johanna.jakomaa@pori.fi